Celloles

Celloles bij Cultuurplein Best, dé muziekschool van Best.

Rosalie Ivanov-Seinstra geeft al jaren met veel plezier les aan kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen. Naast haar werk bij Cultuurplein Best was zij jarenlang verbonden als cellodocent aan de Young Talent Academy van het Hellendaal Muziekinstituut te Rotterdam. Ze is ook cellodocent bij Factorium Tilburg.

Ook is Rosalie actief als uitvoerend musicus in orkesten als de Phil Zuid, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Phion. Daarnaast is zij de cellist van het Jenufa Kwartet, waarmee ze onder meer verschillende keren optrad in het Concertgebouw in Amsterdam en Vredenburg in Utrecht en zowel voor radio als televisie opnames maakte.

De cellolessen
De cellolessen zijn geschikt voor jong en oud, voor beginners tot gevorderden. De warme, sonore klank van de cello spreekt iedereen aan. Heb je er altijd al van gedroomd cello te leren spelen? Het is nooit te laat om te beginnen!
Of misschien heeft je kind belangstelling voor dit prachtige instrument? Cello’s bestaan in allerlei maatjes, van klein tot groot, en zijn te huur bij de vioolbouwer.
Rosalie leidt ook een ensemble, genaamd De Strijkersbende, waaraan jonge violisten en cellisten al gauw mee kunnen doen. Zo leer je al op jonge leeftijd samenspel en heb je een hoop plezier met elkaar. Want alleen muziek maken is fijn, maar samen muziek maken is nóg leuker!
Voor gevorderde leerlingen en volwassenen (beginners of gevorderden) organiseert Rosalie projectmatig samenspelmogelijkheden.
Voor meer informatie over de cellolessen, De Strijkersbende, tarieven en voor het aanvragen van een proefles bij Rosalie: www.bestcelloles.yolasite.com

Contactgegevens aanbieder

Celloles
Maatstok 1
5684 KE Best
www.cultuurplein-best.nl

Rosalie Ivanov-Seinstra
rosalieseinstra@gmail.com

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten

Check onze socials

Het is niet toegestaan om content van deze pagina te halen.