Lia Koolmees

Lia Koolmees geeft sinds haar fluitstudies aan de conservatoria van Tilburg, Brussel, Rotterdam en Mumbai al vele jaren bevlogen les. Door haar ervaringen als uitvoerend fluitiste is ze op vele markten thuis. Ze is verbonden aan het Muziek Collectief Van Reusel/ de Mierden, Hilvarenbeek, Oirschot en CultuurSpoor Best. Daarnaast is ze ook actief als muziekdocente in het basisonderwijs, ademtherapeute, orkestleider, gecommitteerde bij examens en jurylid

Hoog- of laagvlieger, jong of oud, in haar lespraktijk is plaats voor iedereen. Ze heeft al vele leerlingen tot een hoog muziekniveau gebracht .De lessen worden aangepast naar ieders vermogen en muzikale wensen.
Voorop staat altijd het overbrengen en het delen van de liefde voor muziek en het tot expressie brengen.

Voor de jonge kinderen gebruikt Lia Koolmees pijperfluitjes. Je leert zo op een leuke manier de basisvaardigheden aan en je oefent het muzikaal gehoor. Door het uit het hoofd spelen, improviseren, voor- en naspelen, ritmische spelletjes, samenspelen,etc ontwikkel je creativiteit en muzikaliteit. Het leren noten lezen gaat zo spelenderwijs. Je kan voor die periode een fluitje lenen. Gaandeweg stappen we over op de dwarsfluit en een fluitmethode.

Nieuwsgierig geworden? Kom voor een proefles!
De fluitlessen worden op maandagmiddag gegeven op Kindcentrum Platijn.

Contactgegevens aanbieder

Lia Koolmees
Maatstok 1
5684KE Best
https://www.cultuurplein-best.nl/lia-koolmees/

Lia Koolmees
liakoolmees@online.nl

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten

Check onze socials

Het is niet toegestaan om content van deze pagina te halen.