‘t Tejaterke

Welkom bij ’t Tejaterke, het Sociaal- Culturele hart van Best

’t Tejaterke is hét sociaal cultureel centrum van Best waar u terecht kunt voor diverse gelegenheden. ‘t Tejaterke beschikt over meerdere zalen waaronder een grote theaterzaal met professionele belichting, uitschuifbare tribune en fantastische akoestiek. Daarnaast hebben we een aantal kleinere zalen zoals een muziekzaal met spiegelwand en een balletzaal met balletvloer. Wilt u een zaal huren voor een concert, voorstelling, tentoonstelling, bijeenkomst etc.?

Over Ons

't Tejaterke in Best is de voormalige "Avondmaalkerk". Nadat de functie als kerk stopte is het gebouw in gebruik genomen als cultureel centrum. In 2014 is een grote rigoureuze verbouwing gestart om 't Tejaterke de bestemming te geven als "Multifunctioneel Sociaal-Cultureel Centrum" van Best. Om dit te realiseren is onder leiding van Stichting ’t Tejaterke het complete pand gestript en zijn er drie zalen aangebouwd en is een mooie foyer gerealiseerd.

Eind februari 2016 werden in ‘t Tejaterke de eerste activiteiten gestart door de vroegere gebruikers: buurtvereniging, toneelclubs, IVN en Harmonie, maar ’t Tejaterke is beschikbaar voor iedereen in Best. Al snel na de hernieuwde ingebruikname werd ’t Tejaterke het "Pareltje van Best" genoemd en geprezen om de geweldige akoestiek, de professionele belichting in de theaterzaal en de uitschuifbare tribune.

De zalen in 't Tejaterke zijn te huur voor diverse activiteiten zoals: concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, bijeenkomsten etc. Mocht u specifieke informatie willen ontvangen i.v.m. een te organiseren evenement, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Contactgegevens aanbieder

‘t Tejaterke
Max de Bossustraat 1
5684 CG Best
https://tejaterke.nl/

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten

Check onze socials

Het is niet toegestaan om content van deze pagina te halen.