Informatie over activiteit

Kom Gezellig Wandelen en Geniet van een Kopje Koffie of Thee!

Ben je op zoek naar een gezellige, ontspannende manier om je dinsdagochtend door te brengen? Sluit je dan aan bij onze wekelijkse wandelgroep! Elke dinsdagochtend om 09.30 uur komen we samen bij De Kadans voor een verfrissende wandeling van ongeveer een uur.

Onze wandelingen zijn perfect voor iedereen van 18 jaar en ouder, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon wilt beginnen met een nieuwe, gezonde gewoonte, je bent van harte welkom. We wandelen in een rustig tempo, waardoor je volop kunt genieten van de mooie omgeving en goed gezelschap.

Onze route leidt ons vaak langs het schilderachtige kanaal en over het prachtige Dijkpad. We genieten van de rustige sfeer in de wijken Heuveleind en Wilhelminapark, en soms maken we een kleine omweg langs de kinderboerderij. Na ongeveer 4 km keren we terug naar De Kadans, waar een gratis kopje koffie of thee op je wacht.

Deze wandelingen zijn niet alleen een geweldige manier om in beweging te blijven, maar ook een fantastische kans om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van onze vriendelijke gemeenschap. En het beste van alles? Deelname is helemaal gratis!

Dus trek je wandelschoenen aan en kom dinsdagochtend naar De Kadans. We kijken ernaar uit om samen met jou de schoonheid van onze omgeving te ontdekken en na afloop gezellig bij te praten met een warme kop koffie of thee.

Aanmelden en info:
Hanneke van Baalen
06-51663500

Tot dan!

  • Tuurlijk Best
  • Gratis
  • 21 mei 2024 | 09:30 - 11:00 uur
  • Inschrijven mogelijk tot 18 juli 2024 ( uur)

Ja, ik meld me aan voor deze activiteit

Contactgegevens aanbieder

Tuurlijk Best
Dorpsplein 2
5683 GA Best
www.tuurlijkbest.nl

Hanneke van Baalen
06-51663500
info@tuurlijkbest.nl

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten

Check onze socials

Het is niet toegestaan om content van deze pagina te halen.