Informatie over activiteit

Poëzieproject Besties verbindt Bestenaren, jong en oud

Workshops door Elianne van Elderen en Iris Penning in december

Gemeente Best heeft vanuit het cultuurteam Tuurlijk aan social designcollectief Tante Netty gevraagd om een project op te zetten rondom poëzie en spoken word. Goedele Wellens, cultuurcoach bij Tuurlijk vertelt: “We willen graag een project opzetten waarbij we verschillende generaties met elkaar in contact brengen. In de vorm van workshops komt vanuit diverse perspectieven bij elkaar hoe er wordt gedacht en gevoeld over verschillende thema’s.”

Door middel van poëzie kunnen deelnemers uiting geven aan hun persoonlijke beleving. Evie Sparidaens, projectleider bij Tante Netty, is enthousiast over de workshops: “Deelnemers krijgen begeleiding van de beste mensen die we konden vinden. We werken samen met dichters Elianne van Elderen en Iris Penning en met spoken word artiest Peer Roosen. Door eigen persoonlijke gedichten op deze manier te delen ontstaat er meer onderling begrip en herkenning verwachten we. Het past in deze tijd om daar aandacht aan te schenken en mensen te verbinden door middel van poëzie.”

Wat kunnen deelnemers verwachten?

Een serie van drie poëzieworkshops en een vierde workshop over spoken word. Er is keuze uit maandag- of woensdagavond:

Maandag avonden op 4, 11 en 18 december en 8 januari

Woensdag avonden op 6, 13 en 20 december en 10 januari

Aanvang 19:00 uur tot 20:30 uur op centraal gelegen locaties in Best. De workshops zijn voor iedereen vanaf 15 jaar. Deelname is gratis en ervaring met dichten of poëzie is niet nodig.

Ben jij een schrijver? Hou je van poëzie? Of ken je iemand die hier enthousiast van wordt? Neem dan contact op met Evie.

  • Tuurlijk Best
  • Gratis
  • 20 december 2023 | 19:00 - 20:30 uur
  • Inschrijven mogelijk tot 23 februari 2024 ( uur)
Nog 20 vrije plaatsen!

Ja, ik meld me aan voor deze activiteit

Contactgegevens aanbieder

Tuurlijk Best
Dorsplein 2
5683 GA Best
www.tuurlijkbest.nl

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten

Check onze socials

Het is niet toegestaan om content van deze pagina te halen.