Informatie over activiteit

Lekker buiten actief zijn en ondertussen ook nog genieten van de natuur! Wandelen is goed voor lichaam en geest en past daarom perfect binnen een gezonde leefstijl. Iedereen kan het, het kan bijna overal en op elk moment van de dag. Extra voordeel: in tegenstelling tot veel andere sport- en beweegactiviteiten levert wandelen nauwelijks blessures op. Wandelen biedt veel voordelen en er zijn allerlei mogelijkheden om het te doen. 

Bij AVGM kun je niet alleen terecht voor baanatletiek en hardlopen maar uiteraard óók voor wandelen. Het wandelen bij AVGM is gestart in 2005 en is inmiddels een niet meer weg te denken onderdeel van de vereniging. We onderscheiden drie vormen met ieder een eigen karakter, dat zijn: Sportief Wandelen, Nordic Walking en Powerwalking. Maar één ding hebben ze gemeen: het is een prima bewegingsvorm voor alle leeftijden!

Wil je eerst even proefdraaien; dat kan! Kom daarom gerust een keer langs en maak gebruik van ons kennismakingsaanbod om vier keer gratis mee te wandelen, welke vorm van wandelen je ook kiest!

Voor algemene informatie over wandelen kun je contact opnemen met het bestuurslid Wandelen, Henk Plasman via 06-10980674 of kijk op https://www.avgm.nl/sportaanbod/wandelen

  • Tuurlijk Best
  • Gratis
  • 21 februari 2024 | 19:00 - 21:00 uur
  • Inschrijven mogelijk tot 20 juli 2024 ( uur)

Ja, ik meld me aan voor deze activiteit

Contactgegevens aanbieder

Tuurlijk Best
Dorpsplein 2
5683 GA Best
www.tuurlijkbest.nl

Vergelijkbare activiteiten

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten

Check onze socials

Het is niet toegestaan om content van deze pagina te halen.