Team Tuurlijk Best

Ontmoet Team Tuurlijk, een dynamische groep van zes toegewijde medewerkers, die zich met hart en ziel inzetten voor het verrijken van de gemeenschap van Best. Ons team is uniek samengesteld uit drie experts in cultuur en drie specialisten in sport, allen verenigd door een gedeelde visie: het samenbrengen van professionals, vrijwilligers en innovatieve ideeën.

Bij Team Tuurlijk geloven we in de kracht van samenwerking. Ons doel is om een brug te slaan tussen de energie, kennis en kunde van zowel interne als externe partners. We streven ernaar om een platform te bieden waar verenigingen, sportliefhebbers en cultuur enthousiasten elkaar kunnen vinden en inspireren.

Tuurlijk Best vertegenwoordigt een unieke samenwerking tussen de gemeente Best, het Heerbeeck College en Best Onderwijs, waarbij de focus ligt op samenwerken met de inwoners van Best om een vitale en levendige gemeenschap te creëren. Door sport en cultuur te verenigen, brengen we mensen samen en stimuleren we betrokkenheid en ambitie. Team Tuurlijk staat voor verbinding, vernieuwing en vitaliteit.

Sluit je aan bij onze reis en ontdek hoe we, met jouw hulp, een positieve impact kunnen maken op Best!

.

Tuurlijk Nieuws

Ontdek wat er gebeurd in de wereld van Tuurlijk! Bezoek onze nieuwspagina voor de nieuwste artikelen en updates in diverse interessegebieden.

Tuurlijk Nieuws

Uniek Sporten

Wat je beperking ook is, er is altijd een manier waarop jij kan sporten en bewegen. Vind jouw unieke sport, krijg advies, kom meteen in beweging of vragen je eigen hulpmiddel aan.

Wil je persoonlijk advies bij het vinden van een nieuwe sport, of heb je specifieke vragen over jouw mogelijkheden? Bijvoorbeeld als je iets nieuws wilt proberen, maar nog niet precies weet welke sport- of beweegactiviteit voor jou geschikt is? Stuur dan een mail naar: unieksporten@tuurlijkbest.nl

Vind snel jouw favoriete sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4.350 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

 

Vitaal burgerschap

Vitaal burgerschap, een gezonde leefwijze waarin bewegen, de manier waarop, plaats en organisatie van gezondheidsbevorderende activiteiten samenkomen.

Vitaal Burgerschap

Verdieping in de Keuze tussen Leefstijlcoaches en GLI

Bij het overwegen van interventies gericht op het verbeteren van de leefstijl, is het waardevol om niet alleen de verschillen tussen leefstijlcoaches en Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLI) te begrijpen, maar ook de ondersteuning en professionalisering die belangenorganisaties bieden. Deze organisaties spelen een cruciale rol in de ontwikkeling en kwaliteitsborging van de beroepspraktijk.

Leefstijlcoachen en GLI coaches

Subsidies

Welke gerelateerde subsidieregelingen zijn er of op welke fondsen kunnen bewoners en buurtverenigingen een beroep doen?

Subsidies voor bewoners en buurtverenigingen

Professionals in de zorg

Je kunt op verschillende manieren een professional vinden.

Professionals in de zorg

Hulpmiddelen – aanschaf of uitleen

De financiering van een (sport)hulpmiddel zoals een sportrolstoel of prothese is vaak een probleem. Waar moet je zijn voor een vergoeding? En krijg je wel een vergoeding.

Hulpmiddelen

Het is niet toegestaan om content van deze pagina te halen.